15.07.2024

Haal alles uit jouw lichtstraat

Week 28.pngSteeds meer nieuwbouwwoningen en aanbouwen bij bestaande woningen hebben een lichtstraat; een framewerk dat bestaat uit meerdere ramen op een rij.

Geweldig! Maar hoe doe je dat nu met licht?

·        Houd er rekening mee dat wanneer het donker wordt, je een ‘zwart gat’ hebt. Zorg dus voor voldoende licht in of om de lichtstraat.
·        Om dit te realiseren heb je een aantal stroompunten nodig en een of meerdere schakelingen of dimmers. Probeer hier zo vroeg mogelijk in het bouwproces over na te denken; op dat moment is er namelijk nog veel mogelijk.
·        Een lichtstraat zit vaak vlakbij de achtergevel. Kijk dus goed of je nog spots kunt plaatsen tussen de lichtstraat en de gevel. Houd daarbij rekening met de eventuele plaatsing van gordijnen. Het mooiste resultaat krijg je als je de spots zo`n 250 tot 300 mm van de gordijnen af plaatst.

Bij Licht Zeeland hebben we verstand van licht, we denken graag mee over licht voor in én om het huis. Een goed advies kan echt het verschil maken!
Samen gaan we op zoek voor de meest passende (licht) oplossing. We staan voor je klaar in onze showroom, ook op zaterdag van 10:00 tot 15:00 uur. Plan voorafgaand aan je bezoek een afspraak in.

Admin - 14:42 @ Daglicht Zeeland | Een opmerking toevoegen