28.11.2022

Licht Zeeland komt naar je toe

Week 48 FB.png

Hoe zit het nu precies met het omschakelen van `traditionele` verlichting naar LED? Dat is een vraag die onze adviseurs veel krijgen. Geen gekke vraag als je kijkt naar de huidige energiekosten!

In veel gevallen is het goed mogelijk om bestaande spots of lampen met een grote of kleine fitting direct om te bouwen. Veel vloerlampen, of verlichting onder keukenkastjes bijvoorbeeld, zijn op 12V. Deze kun je niet direct ombouwen; bij dit soort verlichting moet eerst de vloerdimmer of de transformator/driver worden vervangen.

Wist je dat je met het vervangen van de TL-verlichting in de garage voor een energiezuiniger LED-exemplaar tot wel 65% energie kunt besparen? Daarnaast reduceer je ook nog eens de CO2 uitstoot.

Het kan dus zeker de moeite waard zijn om eens met een van onze adviseurs te overleggen. We ontvangen je graag op afspraak in onze showroom of we komen naar je toe. Wanneer je refereert aan dit bericht, dan komen we in de maanden december en januari gratis bij jou thuis! Deze actie is geldig in heel Zeeland, daarbuiten in overleg.

Een afspraak maken kan via onze website of door te mailen naar info@lichtzeeland.nl

Admin - 14:25 @ Licht Zeeland | Een opmerking toevoegen

Opmerking toevoegen

Fill out the form below to add your own comments

Om geautomatiseerde spam zoveel mogelijk te beperken, is deze functie beveiligd met een captcha.

Hiervoor moet inhoud van de externe dienstverlener Google worden geladen en moeten cookies worden opgeslagen.