08.05.2023

Lekker licht, ook buiten!

Week 19.png
Misschien heb je er nooit zo over nagedacht wanneer je `s avonds binnen het licht aandoet, maar dit hoef je niet te beperken tot de woonkamer of de keuken. Ook je balkon of tuin is hiervoor uitstekend geschikt!

Sterker nog: wanneer de ruimtes buiten je huis ook verlicht zijn, beleef je er meer plezier aan, ook wanneer je zelf binnen zit. Zijn er een aantal #lichtpunten rondom de bomen, struiken, hagen of paden, dan kijk je niet meer in een donker gat, maar gezellig in het groen. Door middel van verlichting kun je onderdelen accentueren, maar ook diepte en contrast laten ontstaan. En niet te vergeten: goede verlichting draagt bij aan de veiligheid rondom je woning.

Buitenverlichting zorgt voor zichtbaarheid en veiligheid en kan de architectuur van een woning of gebouw ondersteunen. Ben je ondernemer? Dan kan de verlichting bijvoorbeeld de reclameboodschap van jouw bedrijf beter onder de aandacht brengen.

Omdat buitenverlichting de elementen moet trotseren is het, zeker in Zeeland, belangrijk om hoge eisen te stellen aan kwaliteit. Een aantal merken waar we bij Licht Zeeland graag gebruik van maken in onze lichtplannen zijn SLV, Franssen Verlichting, Astro en Philips.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn op het gebied van binnen- of buitenverlichting? Onze adviseurs denken graag mee in onze showroom. Maak een afspraak via de website of neem contact op via e-mail: info@lichtzeeland.nl of telefonisch: 0118-794564. 

Admin - 14:27 @ Licht Zeeland | Een opmerking toevoegen

Opmerking toevoegen

Fill out the form below to add your own comments

Om geautomatiseerde spam zoveel mogelijk te beperken, is deze functie beveiligd met een captcha.

Hiervoor moet inhoud van de externe dienstverlener Google worden geladen en moeten cookies worden opgeslagen.