29.05.2023

De ruimte van LUXboX

Week 22.png
Wil je meer ruimte in huis, dan zijn er allerlei mogelijkheden. Ga je voor een opbouw- of toch liever een aanbouwoptie?

- Een aanbouw aan je woning is een flinke investering en je moet er vaak oppervlakte van de tuin voor inleveren. Stel jezelf ook de vraag of je nog wel genoeg daglicht in de woonkamer overhoudt.

- Dan is er de optie voor een dakserre of een dakkapel. Wat er precies mogelijk is, dat is afhankelijk van een aantal factoren, zoals wat er bouwtechnisch mogelijk is met jouw woning. En uiteraard zijn de kosten van belang!

Wist je dat de zolder een derde van de waarde van de woning bepaalt en gemiddeld een vloeroppervlakte heeft van 31 m2? Daar kun je dus veel meer mee doen!

In ons #LUXboX belevingscentrum in Kapelle laten we je verschillende opties zien van allerlei woonwensen die je op zolder eenvoudig in vervulling kunt laten gaan. Die woonwensen geven wij graag samen met jou verder vorm!

Je kunt alvast een kijkje nemen via de website: https://www.lichtzeeland.nl/luxbox-showroom/  

Kom je langs in het belevingscentrum? Maak dan van tevoren een afspraak zodat we ruim de tijd voor je hebben. Dat kan eenvoudig via de website of neem contact op via e-mail: info@lichtzeeland.nl of telefonisch: 0118-794564. 

Admin - 16:44 @ Licht Zeeland, Daglicht Zeeland | Een opmerking toevoegen