18.09.2023

Van een betonnen blokkendoos naar een sfeervol kantoor

Week 38.png
Een ontzettend leuk project waar we de afgelopen maanden aan mee hebben gewerkt, was het project van Notariskantoor Peijnenburg en van Damme in Terneuzen. De moderne notaris in Terneuzen en omgeving’, dat is wat ze graag willen uitstralen. En al zeggen we het zelf: dat is goed gelukt!

In opdracht van Menno van Gremberghen gingen we aan de slag met de besproken keuzes en voorwaarden voor de ruimte. De akoestiek bleek een uitdaging in deze betonnen blokkendoos en de verlichting konden we mooi inzetten om de ruimte verbeteren. 

Dit hebben we gedaan:
- In het midden van de ruimte is een binnentuin aangelegd door Plantaardig Middelburg. Deze moest worden aangelicht met daglicht LED-panelen.
- De ontvangst in de centrale hal hebben we uitgelicht met spots en mooie barverlichting.
- Alles is geautomatiseerd met Fibaro Smart Home. Direct de juiste sfeer. En wanneer de medewerkers ’s avonds als de medewerkers naar huis gaan, kan al het licht in een keer uitgeschakeld worden.

Het kantoor is een heerlijke werkplek geworden waar ook klanten zich direct thuis voelen. Een mooie opdracht voor Licht Zeeland, we zijn trots op het resultaat!

Ook inspiratie nodig voor jouw kantoor of werkplek? We denken graag met je mee! Maak een afspraak voor een adviesgesprek in onze showroom of op locatie.
Plan direct een afspraak

Admin - 14:29 @ Licht Zeeland | Een opmerking toevoegen