03.04.2023

Advies, levering en uitvoering van passende verlichting

Secto.png
Passende verlichting is essentieel voor zowel thuis, als in een professionele omgeving. Het bepalen van lichtpunten met de juiste functie van de verlichting en het uitkiezen van de juiste armaturen met geschikte lichtbronnen wordt vaak als moeilijkste punt van de inrichting beschouwd. Licht Zeeland helpt jou en jouw klant hier graag bij.

In onze showroom hebben we een uitgebreid assortiment verlichting. Zoals de handgemaakte houten lichtproducten van Secto Design: het Scandinavische merk ontwerpt producten voor zowel publieke als privéruimtes. In alle gevallen wordt de verlichting duurzaam en ecologisch geproduceerd in Finland en komen de lampen uitstekend tot hun recht in uiteenlopende interieurs. De collectie van Secto Design bestaat uit 29 verschillende modellen en is verkrijgbaar in meer dan 80 landen, waaronder Nederland. 

Licht Zeeland kan van begin tot eind begeleiden met advies, levering én uitvoering. Een afspraak inplannen kan via onze website of neem contact op via e-mail: info@lichtzeeland.nl of telefonisch: 0118-794564.

Admin - 16:18 | Een opmerking toevoegen


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn