26.10.2022

Lichtinspiratie tijdens de wintertijd

Week 43 FB-Licht Zeeland.png
Komend weekend mogen we de klok weer verzetten naar de wintertijd. Dat betekent minder zon, kortere dagen en `s avonds eerder donker. Tijd om lekker op de bank te gaan zitten met een dekentje!

Ben je bang voor een winterdip? De juiste verlichting kan je op de goede weg helpen om dit te voorkomen. Wanneer het lichaam weinig licht krijgt, dan blijft dit namelijk melatonine aanmaken. Hierdoor voel je jezelf overdag slaperig en vermoeid, wat voor sombere gevoelens kan zorgen. Een goed excuus om jouw lichtplan thuis eens onder de loep te nemen!

Hoe zorg je ook tijdens de wintermaanden voor een gezellige sfeer in jouw woning? Een aantal tips:
Natuurlijke materialen zoals hout, rotan, bamboe en jute creëren een natuurlijke warmte. Lampen van dit soort materialen verspreiden een speels licht, dat zorgt voor een rustige sfeer en meer licht. En dat is weer goed voor je humeur!
• Het gebruik van organische vormen zorgt voor vriendelijkheid en rust. Ze bieden een gevoel van comfort en geborgenheid.
• Kies voor warme tinten. Kleur doet veel: of het nu in glas is of bijvoorbeeld door een stoffen kap. Kleur maakt je interieur!

Bovenal gaat het om balans, de juiste hoeveelheid licht en een prettige lichtkleur. Bij Licht Zeeland maken we lichtplannen op maat voor nieuwbouwwoningen, verbouwingen maar ook gewoon voor een lekker cosy hoekje in jouw woonkamer.

Maak gerust eens een afspraak voor een bezoek aan onze showroom en laat je inspireren! Kijk op onze website www.lichtzeeland.nl of stuur ons een bericht via info@lichtzeeland.nl

Admin - 19:51 @ algemeen, Licht Zeeland | Een opmerking toevoegen

Opmerking toevoegen

Fill out the form below to add your own comments

Om geautomatiseerde spam zoveel mogelijk te beperken, is deze functie beveiligd met een captcha.

Hiervoor moet inhoud van de externe dienstverlener Google worden geladen en moeten cookies worden opgeslagen.



 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn