Een afspraak in onze showroom, is altijd gratis en vrijblijvend!

Oriëntatie in onze verlichtingsstudio is op afspraak mogelijk. Samen een mooie lamp uit zoeken voor boven de eettafel, in de keuken of een fijne leeslamp is altijd gratis en vrijblijvend. 

We hebben veel kennis van verschillende verlichtingscollecties en gaan graag samen op zoek naar de juiste lamp of zoals wij dat noemen; een armatuur. Ook als er een bestaand lichtplan is, dat ingevuld moet worden met lampen of er is een 'te duur' plan dat moet worden voorzien van alternatieven, kun je bij ons terecht.

Wij verwelkomen  je graag in de studio waar je het licht kunt beleven. Sfeer, kleur, direct licht of indirect licht...het is allemaal van belang voor de uiteindelijke woonbeleving. In onze studio vind je vele soorten losse lampen zoals hanglampen, leeslampen en wandlampen. Naast de aanwezige verlichting ligt de nadruk van Thuislicht Zeeland voornamelijk op het advies. 

Tijdens een heerlijk kopje koffie of thee verkennen wij samen jouw 'licht' vraagstuk, zodat je met de juiste inspiratie weer naar huis toe gaat. 

Liever een afspraak bij je thuis? Dat kan natuurlijk ook!

Adviseur op locatie
Veel klanten hebben de behoefte om de situatie in het echt aan ons te laten zien en daar verschillende mogelijkheden te bespreken. We komen graag aan huis of op de bouwplaats. Vaak erg nuttig en praktisch omdat sfeer, smaak en beleving soms lastig uit te leggen zijn.

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn