31.10.2022

Je kunt er niet om heen: energiebesparing!

Week 44 FB-Licht Zeeland.png

Hoe kun je minder energie gebruiken? Het is de laatste tijd een veelbesproken onderwerp. Uiteraard is energiebesparing ook iets waar we bij Licht Zeeland zoveel mogelijk rekening mee proberen te houden. Een fijn product dat hier goed bij kan ondersteunen is de nieuwe SOLARkapel van LUXboX. Een aantal kenmerken:

Licht
Door de schuine ligging van de ramen laat de SOLARkapel extra veel daglicht door; veel meer dan een traditionele dakkapel! Het daglicht komt op een natuurlijke wijze verder de woning in. Dit scheelt weer in de hoeveelheid licht, en dus energie, die je nodig hebt.

Ruimte
De SOLARkapel zorgt voor extra veel leefruimte. Door het unieke ontwerp ontstaat er extra veel bruikbare gebruiksoppervlakte waar je een geweldige leefruimte van kunt maken.

Energie
De SOLARkapel is voorzien van een indak solarsysteem waarmee energie wordt opwerkt. Door de toepassing van micro-omvormers is het PLUG&PLAY en wordt er direct energie terug geleverd.

Meer informatie? Kijk vooral eens op de website.

Je bent welkom in onze nieuwe showroom om een demo-model van de SOLARkapel te bekijken. We vertellen je graag meer en kunnen de SOLARkapel leveren en plaatsen. Wij werken zowel voor particuliere als voor zakelijke opdrachtgevers.

Heb je zin om langs te komen? Maak dan even een afspraak of stuur een mailtje naar info@lichtzeeland.nl

Admin - 15:25 @ Licht Zeeland | Een opmerking toevoegen


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn