Collectie

We laten graag een aantal merken verlichting en functionele verlichting voor woonruimtes zien. Deze kun je in onze showroom bekijken. Wil je een keuze maken of een lichtadvies op maat. Dat kan op locatie in Kapelle. Plan een afspraak, we ontmoeten je graag.

Functionele verlichting voor specifieke woonruimtes

Thuiswerkplek
Railverlichting
Badkamerverlichting
Inbouwspots
Wandverlichting
Vide verlichting
Eetkamertafel verlichting
Buitenverlichting

Merken verlichting binnen onze collectie

Belid
Ebb & Flow
Good & Mojo
It`s about Romi
Lodes
Secto
Umage

S𝗳𝗲𝗲𝗿𝘃𝗼𝗹𝗹𝗲 en functionele 𝘃𝗲𝗿𝗹𝗶𝗰𝗵𝘁𝗶𝗻𝗴

Er zijn verschillende manieren om direct- en indirect licht te creëren. Welke optie het beste bij jou past, dat is vooral afhankelijk van welke sfeer en wat voor soort stijl jouw voorkeur heeft. 

De woonkamer kun je bijvoorbeeld sfeervol verlichten door middel van wandlampen.; denk aan indirecte verlichting van een leeshoek of schilderij. Hoe kun je ervoor zorgen dat jouw wandlamp, én het indirecte licht daarvan, goed tot zijn recht komt? 

Een paar tips:

  • 𝗠𝗮𝘁𝗲𝗿𝗶𝗮𝗮𝗹: voor vrijwel ieder interieur is er geschikt materiaal. Bijvoorbeeld strak metaal in zwart, wit of stoer geborsteld messing. Of gips, wat je kunt mee schilderen in de kleur van de muur of juist in een accentkleur.
  • 𝗛𝗼𝗼𝗴𝘁𝗲: de welbekende up/down wandlampen monteer je op ca 165-175 cm vanaf de vloer. Denk er hierbij wel over na hoe lang je zelf bent. Je wilt namelijk niet hinderlijk in de lamp kijken.
  • 𝗦𝗻𝗼𝗲𝗿: je zou bijna vergeten dat er aan iedere lamp een snoer zit. Toch is het geen onbelangrijk element. Het is van belang om hier tijdens een verbouwing tijdig bij stil te staan, zodat eventuele leidingen nog kunnen worden gefreesd. Gaat dat niet of heb je te maken met een bestaande situatie? We hebben een heleboel verschillende soorten mooi textielsnoer waarmee we ook nog een leuk effect in de woonkamer kunnen geven! Voor alles is een oplossing.

Kunnen we je ook helpen met jouw lichtvraagstuk om je woning of project nét even dat extra beetje gezelligheid en sfeer te geven? 

Maak dan vooral een afspraak met ons voor een vrijblijvend advies.

Ja! Ik wil een afspraak maken


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn