Wie zijn wij:

Daglicht- en  Lichtadviseur Claudia Muller ( eigenaar).  Na een aantal jaar te hebben gewerkt als eigenaar in een bouwbedrijf en retail ontstond in 2014 het idee om te gaan werken met licht in de meest algemene zin van het woord. Licht, wat zowel Daglicht als Kunstlicht vertegenwoordigt is een onmisbare basis voor een fijne woon- of werkplek. En heel vaak is daar te weinig aandacht voor of heeft men geen idee van de mogelijkheden die er zijn. Met technische ervaring vanuit de bouw op zak, diverse vakopleidingen op lichtgebied en inmiddels een aantal jaar ervaring in deze mooie branche zijn we met ons team in staat om bijna elke lichtuitdaging te kunnen oplossen! 





Licht- en interieur adviseur Janneke Franse;  Janneke heeft in 2002 haar opleiding project en interieuradviseur aan het Hout en Meubileringscollege afgerond, waarna ze 2 jaar als projectadviseur heeft gewerkt. Hierna heeft ze in verschillende functies in een meubelzaak gewerkt. In 2021 heeft ze een cursus interieur styliste behaald en sinds oktober 2021 werkt ze voor Licht Zeeland als licht- en interieur adviseur. 'Samen gaan we aan de slag om van  jullie huis een echt thuis te maken. Zo is er voor ieder lichtprobleem een creatieve oplossing'! Met haar ervaring en gevoel als interieuradviseur weet ze goed wat er nodig is om een bepaalde sfeer of emotie te  creëren in het
lichtplan en interieur!

 

 

Backoffice medewerker en Daglicht adviseur Monique Wener.
Ons eerste aanspreekpunt aan telefoon en voor het beheer van de inkomende e-mails. Zij plant opdrachten en servicewerkzaamheden in, maakt offertes voor Daglicht Zeeland en je komt haar ook tegen in de showroom. Monique werkt vanaf voorjaar 2021 bij Licht Zeeland.


 

Jasper is vanaf 2020 in dienst bij Daglicht Zeeland en is allround monteur. Ook hij heeft inmiddels diverse cursussen bij leveranciers gevolgd en heeft de kneepjes van het vak geleerd van Jeffry. LUXboX dakserres plaatsen vindt Jasper een van de mooiste onderdelen van het werk omdat je dan echt in een dag de beleving van een zolder helemaal verandert maar hij vindt het ook leuk om heel zeeland door te rijden voor Velux Service-opdrachten. 


Milan is monteur bij Daglicht Zeeland. Daarnaast is hij volleerd vakschilder en is Milan degene die na het uitvoeren van een zolderverbouwing keurig alle gaatjes kit, de wand achter het bed behangt en alles spic en span oplevert!




William is als elektricien verbonden aan Licht Zeeland en samen zetten we graag de puntjes op de i. William is naast gecertificeerd elektricien  gespecialiseerd in licht & geluid en in Smart Home oplossingen.  




Jonathan en Joeri zijn als elektricien verbonden aan Licht Zeeland. Zij houden van aanpakken. Leidingen in de muur, draden trekken, spots in het plafond en/of een complete nieuwe meterkast? Kom maar op;-)



 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn