Uitgebreid lichtplan

Uitgebreid lichtplan met basis meubelplan voor verbouw en bestaande bouw € 390,00
Uitgebreid lichtplan met basis meubelplan voor nieuwbouw € 550,00

Bij deze optie is er nog geen meubelplan. Samen bedenken we welke indeling perfect is, hoe je de ruimte wilt gaan gebruiken en wat je belangrijk vindt.

Je krijgt van ons:

Lichtplan gecombineerd met een meubelplan.
• Intake gesprek met de licht / interieur adviseur (aan huis of in de studio) 1.5uur.
• Een meubelplan. We bespreken samen welke indeling voor jou perfect is. Aan de hand hiervan tekenen we de meubelen in de plattegrond (2d Zwart/wit) Lege plattegrond/schets met afmetingen wordt door jou aangeleverd.

Wanneer het meubelplan is goedgekeurd gaan we verder met het lichtplan, bestaande uit;
• Een vlekkenplan, waarin je duidelijk ziet hoe de ruimte verlicht is.
• Geven we aan welke type verlichting waar ingezet wordt. Denk hier bijvoorbeeld aan een hanglamp, spotjes, rail verlichting, wandlamp, ledstrip, etc.
• Ontvang je een vrijblijvend voorstel met armaturen.
• Bespreking van lichtplan in de studio, circa 1.5uur.

Kies deze optie als een exacte maatvoering geen vereiste is. Ook schakelaars en stopcontacten zijn niet in het basis lichtplan opgenomen.

Ik wil een Uitgebreid lichtplan!


Adviseur op locatie
Veel klanten hebben de behoefte om de situatie in het echt aan ons te laten zien en daar verschillende mogelijkheden te bespreken. We komen graag aan huis of op de bouwplaats. Vaak erg nuttig en praktisch omdat sfeer, smaak en beleving soms lastig uit te leggen zijn.


Montage van armaturen
Uiteraard kan de bij ons gekochte verlichting door onze vakkundige monteurs geinstalleerd worden. Zij zijn gewend om met complexe lichtsystemen om te gaan en weten hoe zij de bedrading netjes moeten wegwerken. We werken met een vast team met experts op verschillend gebied.

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn