LuXboX

LUXboX is de vergunningsvrije dakserre en dakkapel specialist.

Wij brengen met de LUXboX meer ruimte en daglicht naar binnen dan een traditionele dakkapel, door de schuine ligging van het glasvlak. Doordat het dak ook schuin is, geeft dit een enorme ruimtelijke werking en heeft u niet het idee dat u onder een plafond staat.

In 90% van de situaties is de LUXboX vergunningsvrij te plaatsen aan de achterzijde, zijkant en steeds meer aan de voorzijde.

Ja! Ik heb interesse


Van rommelzolder tot volwaardige woon- slaap- of werkruimte; dat is een kleine stap met de LUXboX dakserre of dakkapel als basis.
De LUXboX is heel eenvoudig in gebruik. De dakserres zijn op verschillende manieren modulair samen te stellen, wat ervoor zorgt dat we altijd tot een optimale indeling van de zolder kunnen komen.

Over de LuXboX dakkapel

Een LuXboX dakkapel zorgt voor veel meer daglicht in de ruimte dan een traditionele dakkapel. Door de schuine ligging van de dakramen komt het daglicht tot wel 3 keer dieper in de ruimte. Het schuin aflopende plafond zorgt dan ook voor een visueel effect dat de ruimte nog groter maakt en ervoor zorgt dat de LuXboX dakkappel één wordt met de ruimte.

Plaatsing binnen 1 dag

Over het algemeen is een LuXboX vergunningsvrij te plaatsen, zelfs boven een bestaande dakkapel. Bovendien is de dakkapel binnen een dag te plaatsen, omdat deze prefab en volledig afgewerkt geleverd wordt. Zo geniet je dezelfde dag nog van extra licht en ruimte!
Van rommelruimte naar droomzolder, luxe slaapkamer of praktische thuiswerkplek: Licht Zeeland helpt je graag om jouw plannen praktisch vorm te geven. De uitvoering kan volledig door ons in eigen beheer worden uitgevoerd met ons montageteam, maar ook een elektricien en schilder zetten wij graag voor onze klanten in.

Isolatie en Ventilatie

  • De LUXboX is een uniek daglicht-product met een hoge isolatiewaarde van Rc 6.0 en is standaard voorzien van Tuimelramen. Deze zijn eenvoudig bedienbaar en in een handomdraai in de schoonmaak-stand te plaatsen.
  • Aan de bovenzijde zit een ventilatierooster welke met de hand bedienbaar is zodat u voldoende ventilatie in uw nieuwe ruimte heeft.
  • Naast tuimelramen kunt ook kiezen voor uitzetramen of elektrisch bedienbare ramen, in een wit afgelakte uitvoering of onderhoudsvrij.
  • De LUXboX wordt naar uw wens uitgevoerd met FAKRO of VELUX® dakramen.
  • De LUXboX voldoet als enige dakkapel en dakserre aan de eisen van het bouwbesluit, de isolatiewaarde van van het dak moet minimaal Rc 6.0 zijn.
  • LUXboX Dakkapel Basic is vergunningvrij.
  • Het dak en de zijkanten zijn geproduceerd uit hoogwaardige sandwich panelen met een PIR isolatie RC 6.0. Aan de binnenzijde voorzien van een witte afwasbare toplaag. De buitenzijde van de LUXboX is bekleed met onderhoudsvrij HPS Colorcoat zetwerk antraciet.

Door het plaatsen van een LUXboX dakkapel of dakserre krijgt u meer ruimte en daglicht in uw woning. Tegenwoordig leven wij steeds meer binnen in een woning of gebouw. Het is belangrijk om daglicht en frisse lucht binnen te laten. 

Gebruik uw woning als de ideale leefruimte, geniet van het daglicht en de extra ruimte die u met een LUXboX realiseert binnen 1 dag.

Plan een afspraak


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn