02.01.2023

Kerstboom eruit …. en nu?

Week 1.png

Tijd voor een mooie, nieuwe vloerlamp!

In onze nieuwe showroom aan de Kloosterweg 2A in Kapelle hebben we een uitgebreid assortiment lampen dat we je graag laten zien.

Voordat je een vloerlamp aanschaft, is het goed om even stil te staan bij de functie die de lamp heeft. Bedenk eerst welk gebied er door een vloerlamp verlicht moet worden. Wil je een wand aanlichten, het plafond, of wil je er ook nog bij kunnen lezen in je luie hoek van de bank? Er zijn vloerlampen met slechts één functie, maar ze kunnen ook prima gecombineerd worden. Door de vormgeving kan een vloerlamp naast verlichting ook als passend decoratiestuk dienen bij je verdere interieur.

De meeste vloerlampen kunnen met een dimmer uitgerust worden, als deze er niet al standaard aan zit. Zo creëer je voor iedere sfeer de juiste verlichting. Zogenaamde booglampen vinden we vaak heel mooi, al heb je voor dit soort lampen wel relatief veel ruimte nodig.

Daarnaast zijn er inmiddels veel kwalitatief goede mogelijkheden voor draadloze vloerlampen. Handig als je geen stroompunt in de buurt hebt of de lamp soms even anders wilt plaatsen, bijvoorbeeld als extra werkverlichting!

We helpen je graag op weg bij het kiezen van een of meerdere lampen, door het uittekenen van de kamer en te kijken wat de beste plek is voor stijlvolle verlichting.

Maak een afspraak via de website of stuur ons een e-mail: info@lichtzeeland.nl

Admin - 16:29 @ Licht Zeeland | Een opmerking toevoegen


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn