22.02.2023

Te weinig lichtpunten in je nieuwbouwwoning. Dit kun je doen!

Week 8.png
Het kan je zomaar overkomen. Je bent de trotse eigenaar van een nieuwbouwwoning, maar je komt al snel tot de conclusie dat er te weinig lichtpunten zijn ingetekend, om een interieur naar jouw wens te kunnen vormgeven.

Geen nood! ‘Hoe eerder je erbij bent, hoe beter’, zeggen wij als lichtadviseurs. Want als je nog iets kunt aanpassen in de bouw dan is dat natuurlijk het allermooist. Kunnen er geen aanpassingen meer worden doorgevoerd, of heb je bijvoorbeeld de woning pas gekocht ná aanvang van de bouw, dan is er alsnog een oplossing mogelijk: een spanningsrail.

Er zijn veel soorten spanningsrailsen, in verschillende kleuren en maten. Doordat er veel accessoires verkrijgbaar zijn, zoals hoekstukken en T-stukken, kunnen onze experts deze in ieder interieur passend maken voor de functie die jij nodig hebt. Daarnaast kunnen er zowel spotjes, als de meeste soorten hanglampen in de rail worden gemonteerd.

Wil je bijvoorbeeld een schilderij aanlichten? Mooie spots in de keuken? Of drie leuke hanglampjes? Bijna alles is mogelijk! Met slimme besturingssystemen, of door het gebruiken van een rail met zogenaamde meer-fasen, kunnen we de verlichting in verschillende groepen bedienbaar maken.

Bij Licht Zeeland ontzorgen we je van A tot Z. Zowel voor advies als voor de montage zijn we je graag van dienst. Een afspraak inplannen kan via onze website. We zien je graag in onze showroom of bij jou thuis!

Admin - 16:20 @ Licht Zeeland | Een opmerking toevoegen


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn