27.02.2023

In 4 stappen naar een persoonlijk lichtadvies

Week 9.png

Licht is magisch, onmisbaar en dé sfeermaker in jouw droomwoning. Hoe kun je van jouw huis een thuis maken door passende verlichting aan te brengen? Met een persoonlijk lichtadvies van Licht Zeeland!

Het stappenplan voor een persoonlijk lichtadvies:

1. We beginnen met het kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we uitgebreid alle wensen. We nemen alle ruimtes door en kijken daarbij naar functie, stijl en persoonlijke wensen. Een eerste kennismakingsgesprek en opzet van het lichtplan zijn gratis! Zijn er extra wensen op het gebied van tekenwerk, aanpassingen of uitwerkingen? Dan zenden we eerst een offerte voordat we deze uitvoeren.

2. Met de informatie uit het gesprek gaan we aan de slag met het lichtplan met als resultaat het eerste ontwerp. We stellen dit uitvoerig samen waardoor er een goed beeld ontstaat van de mogelijkheden. Bij dit lichtplan zit meteen al de basis voor een armaturenvoorstel. Zo krijg je alvast een indruk van de sfeer waar we naartoe willen werken.

3. Het lichtplan is gereed! Je ontvangt deze digitaal om rustig thuis te kunnen bekijken. Vaak volgt hierna een bespreking van het advies in onze showroom. We kunnen de voorbeelden uit het plan toelichten en eventuele vragen beantwoorden of aanpassingen verwerken.

4. Is het ontwerp van het lichtplan helemaal naar wens? Dan kunnen we een offerte opstellen voor de te leveren verlichting en eventueel de montage. Verlichting op de juiste manier ophangen en uitlichten is een vak apart! Kies je ervoor om zelf de montage te verrichten of een installateur mee te nemen, dan kan dat ook. In dat geval leveren wij een compleet armaturenplan met de juiste technische informatie.

Zo gaan we in 4 stappen samen naar een passend, persoonlijk lichtadvies 💡 We begeleiden je van begin tot eind met advies, levering én uitvoering. We halen graag het licht voor je in jouw leef- of werkruimte! Een afspraak inplannen kan hier

Admin - 16:56 @ Licht Zeeland | Een opmerking toevoegen


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn