16.01.2023

Merk in the Spotlight: Umage

Week 3.png
‘Hygge’, dat is het Deense woord voor gezelligheid. En dat kunnen we allemaal wel een beetje gebruiken tijdens deze donkere januarimaand. Licht Zeeland brengt gezelligheid in jouw interieur door je te adviseren bij het uitkiezen van de mooiste verlichting!

Het Deense merk Umage (voorheen Vita) is een van de merken waar we graag mee samenwerken in onze lichtplannen. Het label is in de eerste plaats uniek vanwege de originele hanglampen, vloerlampen en tafellampen die zij produceren. De stijl van de verlichting is bijzonder en elegant en in alles vind je mooie details die passen bij een moderne Scandinavische interieurstijl.

De mooie eiken wandplafond of hanglampen zijn echte eyecatchers voor je interieur. Ben je meer op zoek naar een ‘zachte’ look, dan zit je goed met de mooie serie verlichting met veren. Ook de schitterende meubels zijn bij ons te zien en te bestellen.

Is jouw interieur ook toe aan een beetje ‘Hygge’? Maak dan een afspraak in onze showroom! Dat kan via de website of stuur ons een e-mail: info@lichtzeeland.nl

Admin - 19:58 @ Licht Zeeland | Een opmerking toevoegen

Opmerking toevoegen

Fill out the form below to add your own comments

Om geautomatiseerde spam zoveel mogelijk te beperken, is deze functie beveiligd met een captcha.

Hiervoor moet inhoud van de externe dienstverlener Google worden geladen en moeten cookies worden opgeslagen.



 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn