11.12.2023

In 4 stappen naar een persoonlijk lichtadvies

Week 50 - Persoonlijk lichtadvies.png
Licht is magisch, onmisbaar en dé sfeermaker in jouw droomwoning. Hoe kun je van jouw huis een thuis maken door passende verlichting aan te brengen? Met een persoonlijk lichtadvies van Licht Zeeland!

Zo ga je in 4 stappen naar een persoonlijk lichtadvies:

1. Het kennismakingsgesprek – We nemen samen alle ruimtes door en kijken daarbij naar functie, stijl en persoonlijke wensen. Een eerste kennismakingsgesprek en opzet van het lichtplan zijn gratis!
2. Een eerste opzet van het lichtadvies – We hebben nu een goed idee van de ruimte of het pand waar het om gaat en maken een eerste ontwerp van het lichtadvies. Zo krijg je alvast een indruk van de sfeer waar we naartoe willen werken.
3. De presentatie van het lichtadvies – Het lichtplan is gereed! Je ontvangt deze digitaal om rustig thuis te kunnen bekijken. Vaak volgt hierna een bespreking van het advies in onze showroom.
4. Het proces – Is het ontwerp van het lichtplan helemaal naar wens, dan kunnen we een offerte opstellen voor de te leveren verlichting en eventueel de montage. Kies je ervoor om zelf de montage te verrichten of een installateur mee te nemen, dan kan dat ook.

Zo eenvoudig is het: in 4 stappen naar een passend en persoonlijk lichtadvies! Zet jij het op je (wensen) lijstje voor 2024? Maak vrijblijvend een afspraak met een adviseur van Licht Zeeland.

Admin - 21:31 @ algemeen, Licht Zeeland | Een opmerking toevoegen

Opmerking toevoegen

Fill out the form below to add your own comments

Om geautomatiseerde spam zoveel mogelijk te beperken, is deze functie beveiligd met een captcha.

Hiervoor moet inhoud van de externe dienstverlener Google worden geladen en moeten cookies worden opgeslagen.



 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn