02.04.2024

Vacature: meewerkend voorman Daglicht projecten

Week 14 - vacature.png

Geen enkele dakconstructie is je vreemd en als jij bij onze klanten op de zolder of in de aanbouw staat, dan snap jij wat er constructief moet gebeuren om hun woonwens om te zetten naar de werkelijkheid.

Herken jij jezelf hierin? Dan ben jij wellicht onze nieuwe meewerkend voorman Daglicht projecten!

🚩 𝗩𝗔𝗖𝗔𝗧𝗨𝗥𝗘: Meewerkend voorman Daglicht projecten

➡️ Als meewerkend voorman stuur je onze uitvoerende teams aan die zich bezighouden met het monteren van daglichtproducten in het dak. Van het vervangen van dakramen tot het plaatsen van gekoppelde lichtstraatsystemen, glazen daklichten in het platte dak of het uitvoeren van een complete zolderverbouwing die voor ons over het algemeen begint met het plaatsen van een LUXboX dakserre.

➡️ Je bent verantwoordelijk voor het technisch inmeten van de in onze showroom verkochte producten, en je zorgt ervoor dat de juiste maatvoering en de correcte projectdetails op kantoor terecht komen.

➡️Voor een bekend merk dakramen voeren wij veel servicemeldingen en second opinions uit. Als het op jouw route ligt, pak jij regelmatig even een melding mee zodat we snel kunnen schakelen.

➡️ Regelmatig bemoei jij je met planning, want we hebben jouw kwaliteiten nodig om in te kunnen schatten hoe lang bepaalde werkzaamheden in beslag gaan nemen.

Word je hier enthousiast van, stuur dan vandaag nog een e-mail naar claudia@lichtzeeland.nl! We maken graag kennis zodat we verder kunnen praten over de mogelijkheden binnen Licht Zeeland. Gaan wij samen mooie dingen maken?

Check de volledige vacature beschrijving 

Admin - 17:12 @ Daglicht Zeeland | Een opmerking toevoegen


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn