15.04.2024

Wij zoeken: Een medewerker voor de zaterdagen en tijdens de schoolvakanties

Medewerker showroom.pngBij Licht Zeeland zijn we op zoek naar een medewerker voor de zaterdagen en tijdens de schoolvakanties. Kom jij ons team versterken? 

Wat ga je doen?
• Onze adviseurs werken over het algemeen op afspraak. Jij bent onze vliegende keep en zorgt bijvoorbeeld voor een lekkere kop koffie voor onze klanten. Komen er klanten binnen terwijl de adviseur nog niet beschikbaar is? Dan leid jij ze vast even rond door onze showroom en heet je ze welkom.
• Klanten die zomaar even binnenlopen om zich te oriënteren voorzie je van wat eerste informatie. Je helpt ze alvast waar je kan en indien nodig plan je een afspraak of een belmoment in met een van onze adviseurs.
• Je neemt de telefoon op en belt in een verloren ogenblik offertes na of doet wat klussen op het gebied van orderverwerking.
• En last but not least zorg je ook voor wat randzaken zodat onze showroom er tiptop en opgeruimd uitziet voor onze klanten!

Dit zoeken we:
Een representatieve collega die graag de kneepjes van het vak wil leren. Je hebt affiniteit met interieur en/of bouw en volgt eventueel een opleiding in die richting. Het allerbelangrijkste is, dat je klantcontact het leukste vindt dat er is! De rest leren we je vanzelf.

Werktijden: zaterdag 10:00 tot 15:00 uur en in de schoolvakanties.

Doe je eindexamen en zoek je na die tijd iets? Laat het weten dan helpen we je verder!
Stuur vandaag nog een e-mail naar claudia@lichtzeeland.nl.

Admin - 15:37 @ Licht Zeeland | Een opmerking toevoegen


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn