18.06.2024

Energie besparen met LED-verlichting

Week 25.png
Wist je dat je met het vervangen van de TL-verlichting in de garage voor een energiezuiniger LED-exemplaar tot wel 65% energie kunt besparen? Een mooie manier om je huis duurzamer te maken, maar ook financieel kan het de moeite waard zijn.

Een vraag die onze adviseurs regelmatig krijgen, is hoe het zit met het omschakelen van ‘traditionele’ verlichting naar LED. Niet zo gek, als we kijken naar de huidige energiekosten en de steeds grotere interesse in het verduurzamen van onze woningen.

In veel gevallen is het goed mogelijk om bestaande spots of lampen met een grote of kleine fitting direct om te bouwen. Veel vloerlampen, of verlichting onder keukenkastjes bijvoorbeeld, zijn op 12V. Deze kun je niet direct ombouwen; bij dit soort verlichting moet eerst de vloerdimmer of de transformator/driver worden vervangen.

Onze adviseurs denken graag mee over alle mogelijke lichtoplossingen. We staan voor je klaar in onze showroom, ook op zaterdag van 10:00 tot 15:00 uur! Plan voorafgaand aan je bezoek een afspraak in.   

Admin - 16:32 @ Licht Zeeland, Thuislicht Zeeland | Een opmerking toevoegen

Opmerking toevoegen

Fill out the form below to add your own comments

Om geautomatiseerde spam zoveel mogelijk te beperken, is deze functie beveiligd met een captcha.

Hiervoor moet inhoud van de externe dienstverlener Google worden geladen en moeten cookies worden opgeslagen. 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn